Location,Oosterzele
+32 468 27 63 34
Decaluwestan@gmail.com

Verkenning van Innovatie en Duurzaamheid: Mijn Ontdekkingen op Countryside Beurs 2023

Verkenning van Innovatie en Duurzaamheid: Mijn Ontdekkingen op Countryside Beurs 2023

Op 2 december 2023 heb ik mijn namiddag gespendeerd op de gezellige beurs Countryside in Flanders Expo in Gent. Deze buitengewone beurshappening was een combinatie van wonen, reizen, culinair genot en nog zoveel meer. Te midden van de veelheid aan stands en exposanten, sprongen er drie bijzonder bedrijven voor mij uit.

HQ Pools: Duurzaamheid in Luxe Zwembaden

Een Belgische fabrikant die de perfectie van inox zwembaden en spa’s belichaamt, HQ Pools. Hun vakmanschap en focus op duurzaamheid vielen op tussen de vele stands. Niet alleen boden ze op maat gemaakte ontwerpen aan, maar ook een belofte van voortdurende ondersteuning na de afwerking. Hun inzet voor duurzaamheid in een sector als zwembaden was inspirerend.

Joli Lodger: De Innovatieve 5KKaravan Mini Caravan

Joli Lodger onthulde de 5KKaravan Mini Caravan, een compact meesterwerk dat avonturiers een groots avontuur belooft. Wat deze caravan zo bijzonder maakte, was niet alleen het compacte ontwerp maar ook de duurzaamheid, met zonnepanelen die het mogelijk maken om off-grid te reizen. Het concept van teardrop caravans kreeg hier een nieuwe, opwindende dimensie.

Butternutsbox: Maatwerk voor Hondenmaaltijden

Een hartverwarmend bedrijf, Butternutsbox, dat maaltijden bereidt afgestemd op de unieke behoeften van onze geliefde viervoeters. Hun aandacht voor de gezondheid, leeftijd, voorkeuren en zelfs ras van honden sprak tot de verbeelding. Dit bedrijf met een nobel doel deed mijn hart smelten.

De variëteit van de stands op de Countryside beurs toonde de diversiteit van onze levensstijlen en behoeften. Het toonde ook de diversiteit aan tussen bedrijven op vlak van innovatie. Ik heb enkele rondgelopen op de beurs en desondanks de vele interessante standjes, viel mij toch 1 groot punt op. Ik heb enorm veel moeite moeten doen om aan nog geen handvol bedrijven te moeten geraken die ietwat innovatie of duurzame aspecten probeerden te implementeren in hun product.

Mijn ervaring op deze beurs heeft mijn kijk op duurzaamheid en innovatie versterkt. De toewijding van deze bedrijven om niet alleen producten te leveren, maar ook een positieve impact te hebben, is iets waar heel veel andere bedrijven die vandaag aanwezig waren iets van kunnen leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *